BEZOEK EUROPESE SCHOOL

De kleuters van de internationale school in Mol kwamen op 19 februari 2020 op bezoek bij ons eigen KVC Westerlo. Als special guest mocht het dochtertje van Igor Vetokélé even gedag zeggen tegen haar vader.

De internationale school in Mol kwam met om en bij de 50 kleuters KVC Westerlo bewonderen. Dit deden ze aan de hand van een rondleiding door het stadion en een meet and great met de spelers van KVC Westerlo. Onze eigen goalgetter kreeg zijn dochtertje op bezoek. Samen met haar klasgenootjes genoot ze van een leuke voormiddag waarin allerlei activiteiten gepland waren. Zo mochten ze zich uitleven in de VIP ruimte van KVCW waar ze tekeningen konden maken en deel namen aan een bewegingsspel. Daarna mochten ze, uit volle borst, de slogans van KVC Westerlo roepen door heel het stadion. Als dat nog niet genoeg was konden ze zich lekker uitleven op ons magic terrein. Uitkomst: een prachtige dag voor spelers, kleuters en begeleiders. Tot volgend jaar!

KVC Westerlo zoekt chauffeurs voor privévervoer:

Is u in het bezit van een geldig rijbewijs en wenst u een deeltijdse of voltijdse betrekking neem dan contact met ons op via email: Wim.vanhove@kvcwesterlo.be

RECENT NIEUWS

Team Pnt
Union SG 35
RFC Seraing 26
KVC Westerlo 24
KMSK Deinze 23
RWDM 22
Lommel SK 21
Lierse Kempenzonen 10
Club NXT 7

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA