“Beste buitenlandse investeerders in België”

Vice-President Hasan Cetinkaya had onlangs een interview met Gazet Van Antwerpen. Onder meer de gerealiseerde vernieuwingen van de infrastructuur kwamen aan bod.

“Alles op de club ziet er vandaag veel strakker uit. Het clublogo in het gras, een strook langs de zijlijn in de clubkleuren, een fris kleurtje op de gevel en binnenkort nog LED verlichting, uiteraard in geel en blauw.” Aldus Hasan Cetinkaya in gesprek met GVA.

Westerlo haalt de laatste tijd wat mindere sportieve resultaten, maar de transformatie van de club was noodzakelijk. “De voorbije twee jaar hebben we vier miljoen euro geïnvesteerd in de infrastructuur en uitbouw van de club. We hadden dat geld ook in de ploeg kunnen steken door vijf of zes nieuwe spelers te kopen, maar zo zorg je ervoor dat de ploeg groter dan de club wordt. Dan werk je aan een visie op korte termijn en blijf je niet lang overeind. Wij willen een solide basis.”

Ook de spelers beschikken over veel meer voordelen dan vroeger. “We bieden onze spelers betere omstandigheden aan. Ze hebben een eigen fitness, we werken samen met twee voedingsconsulenten, er staat een sportpsycholoog ter beschikking en we zijn zelfs de enige club die een spelersbus in eigendom heeft.”

De club ontvangt ook zeer veel positieve feedback van collega’s uit de voetbalwereld. “Vincent Mannaert is hier op bezoek geweest en noemde ons de beste buitenlandse investeerder in België. Als zo’n gerespecteerd persoon in de Belgische voetbalwereld dat zegt, is dat voor mij een belangrijk signaal.”

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA