Belangrijke overwinning

Vandaag stond er een belangrijke uitwedstrijd tegen Waasland-Beveren op het programma. De wedstrijd eindigde in een 0-2 overwinning.

Opstelling KVC Westerlo: David Jensen, Leo Seydoux, Pietro Perdichizzi, Rubin Seigers, Kouya Mabea , Lukas Van Eenoo, Thomas Van den Keybus, Maxim De Cuyper, Tuur Dierckx, Jan Bernat, Kyan Vaesen

Eerste helft

Het begin van de eerste helft verliep vrij rustig tot in de 21e minuut werd geopend door Tuur Dierckx. Na een hoekschop beland de bal perfect in zijn voeten waarna hij hem mooi in de rechter onderhoek plaatst. Vervolgens zijn we de rest van de eerste helft de dominante ploeg met een sterk  voordeel in het balbezit.

In de 45e minuut wordt de 0-2 op het scorebord gezet via Ján Bernát, waardoor we met een welverdiende voorsprong de kleedkamer ingaan.

Tweede helft

In de tweede helft ligt het tempo duidelijk lager dan in de eerste helft. Waasland-Beveren krijgt meteen al een enorme kans op open doel, maar de bal wordt net naast getrapt. Onze Kemphanen komen goed weg. De Waaslanders zetten zeer veel druk waardoor Westerlo zeer voorzichtig moet spelen.

Tien minuten voor het einde komt Lyle Foster tot tweemaal toe goed voor doel maar hij weet de bal er niet in te krijgen. Enkele minuten later krijgt Waasland-Beveren een penalty toegekend maar deze wordt hoog over getrapt door Kevin Hoggas.

Doelpunten

⚽ Tuur Dierckx (21′)

Ján Bernát (45′)

Verslag geschreven door: Jordy Haesen
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA