BEKERAVONTUUR KENT VERVOLG!

RC Hades gaf al bij al weinig weerwerk waardoor onze kemphanen zonder te veel inspanningen zich met een comfortabele 5-1 naar de volgende ronde in de beker voetbalden.

Een wedstrijd met publiek was geleden van 22 februari in de thuiswedstrijd tegen RE Virton. Onze hele club keek uit naar het weerzien met onze trouwe fans. Weliswaar in andere omstandigheden maar aan sfeer was er geen gebrek! KVC Westerlo wil zijn supporters ook bedanken voor het correct naleven van de richtlijnen.

Over de wedstrijd dan… Na een snelle start maakte Lukas Van Eenoo er al na 2 minuten 1-0 van. KVC Westerlo bleef een versnelling hoger voetballen in de beginfase en na enkele knappe combinaties mocht ook Ambroise Gboho na 10 minuten een doelpuntje meepikken. De honger na de vele uitgestelde wedstrijden was groot.

Na een fikse stortbui verwaterde ook het spel van beide ploegen en kwam er weinig dreiging langs beide kanten. Op het halfuur klaarde alles weer op boven ’t Kuipje toen Matias Lloci na een knappe actie Atabey Cicek bediende die de bal maar binnen te duwen had. Lloci was in vorm want ook bij de 2-0 eerder gaf hij de beslissende eindpas. Het waren de eerste minuten dit seizoen voor de jonge Gentenaar.

Na de pauze Liet KVC Westerlo zijn tegenstander meer in de wedstrijd komen en kregen de bezoekers ook enkele scherpe kansjes. Doelman Berke Ozer stond telkens paraat en had enkele knappe reddingen in huis op het doelgevaar van RC Hades. Na een penaltyfout van Kader Keita kreeg onze goalie wel zijn eerste officiële doelpunt van het nieuwe seizoen binnen.

Dit was de wake-up call om opnieuw het gaspedaal in te drukken. Matchwinnaar en debutant Atabey Cicek had de boodschap begrepen en maakte er nog 4-1 en 5-1 van. De 5-1 willen we u niet onthouden en kan u onderaan opnieuw bekijken. Met 3 doelpunten kende Atabey Cicek een geslaagde eerste avond op onze Belgische velden.

Vanavond wordt er geloot voor de 1/16 finales waarin we tegen 1 van de 16 teams uitkomen die op dit moment actief zijn in 1A!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA