Nieuws

Vediende overwinning

21 maart, 2018

K.SV.Roeselare - KVC Westerlo : 1 - 2

Tegen een uiterst agressief spelend Roeselare, heeft Westerlo een verdiende overwinning behaald. De Kemphanen waren de enige ploeg die op een fatsoenlijk manier wilden voetballen. De match eindigde op een  1 – 2 overwinning.

 

Het werd een wedstrijd met weinig hoogtepunten. De kansen waren schaars aan beide kanten. Wat Roeselare vandaag bezielde om op dergelijke manier de match te spelen had echt nog weinig met voetbal te maken. Er werd constant negatieve druk gezet op de Kemphanen. De duels waren hard,  tot op het randje. Een zwakke scheidsrechter zwaaide kwistig met gele kaarten. Ruststand   0 – 0. De wedstrijd werd beslist in de tweede speelhelft. Westerlo kwam het eerst op voorsprong. Yentl Van Genechten kon op rechts een lange rush opzetten. Zijn voorzet belandde bij Simon Reykers die kon doorspelen op Andy Lokando die uiteindelijk kon scoren. 0 – 1 (50’)  Het werd 1 – 2  via Nesta Vallez na de perfecte voorzet van Toon Raemaekers. 1 – 2 (75’) In de slotfase kon Roeselare nog tegenscoren. 1 – 2 (85’) Arne Peeters werd in het slot van de wedstrijd nog op een brutale manier aangetrapt en moest gekwetst het veld verlaten. De gemoederen raakten oververhit, maar het was uiteindelijk toch Westerlo dat de wedstrijd verdiend zegevierend kon afsluiten.

 

Ploegopstelling :

Pieter Cauberghs, Arne Peeters (85’ Kel Ofori Aidu), Toon Raemaekers, Brian Baerts(gele kaartrode kaart  ), Tibeau Auwers(gele kaart ) (70’ Elian Van Bulck), Yentl Van Genechten, Simon Reykers, Arne Bens (70’Cédric Mateso), Nesta Vallez, Cedric Vangeel, Andy Lokando, Arne Coosemans (NG)

Volgende wedstrijd : Ma 02/04 : om 20.00 uur KVC Westerlo- Union : Kunstgrasveld

 R.W.