Nieuws

Overzicht transferperiode 2019-2020

3 september, 2019

Deze nacht, klokslag 12 uur eindigde de zomertransferperiode van het seizoen 2019-2020. Hoog tijd om nog eens alles op een rijtje te zetten.

Het was een actieve transferperiode voor onze Kemphanen waarin we zes nieuwe spelers mochten verwelkomen: Igor Vetokele, Kader Keïta, Souleymane Kone, Recep Gül, Christoffer Remmer en Berke Özer. Verder werd Fabien Antunes ook definitief overgenomen van Sint-Truiden na een erg succesvolle uitleenbeurt.

Daarnaast maakten ook vier Academiespelers de overstap naar de A-kern: Kel Ofori, Yannick Mols, Kyan Vaesen en Cédric Mateso. Die laatste werd onmiddellijk uitgeleend aan KSK Heist en hij is niet de enige. Ook Yannick Verbist en Bernardinho Osah komen dit seizoen uit voor de ploeg uit de hoogste amateurklasse. Simon Bammens en Yentl Van Genechten gaan ook ervaring opdoen in eerste amateur, dit bij Thes Sport.

Verder werden de contracten van Junior Oto’o, Alessio Alessandro, Nicolas Rommens en Jens Naessens niet verlengd. Ook Nader Ghandri keerde terug naar Antwerp na zijn uitleenbeurt.

Ten slotte namen we ook afscheid van onze kapitein Wouter Corstjens. Na 222 wedstrijden voor onze Kemphanen gaat hij een jaar op uitleenbasis voor Patro Eisden spelen.

INKOMENDE TRANSFERS

Fabien Antunes Sint-Truiden VV
Igor Vetokele  Charlton Athletic
Kader Keïta Lille OSC
Souleymane Kone Djurgardens IF
Recep Gül Galatasaray SK
Berke Özer Fenerbahçe SK
Kel Ofori Academie
Yannick Mols Academie
Kyan Vaesen Academie

UITGAANDE TRANSFERS

Alessio Alessandro Einde contract
Nader Ghandri Einde huur
Jens Naessens KSV Roeselare
Junior Oto'o Einde contract
Nicolas Rommens KSV Roeselare
Yannick Verbist KSK Heist (huur)
Cédric Mateso KSK Heist (huur)
Bernardinho Osah KSK Heist (huur)
Simon Bammens Thes Sport (huur)
Wouter Corstjens Patro Eisden (huur)
Yentl Van Genechten Thes Sport (huur)