Nieuws

KVC Westerlo - OHL (1-0)

9 augustus, 2019

Na een moeilijke wedstrijd was het uiteindelijk Kurt Abrahams die voor de verdiende overwinning kon zorgen. Met een zes op zes hebben we onze start zeker niet gemist.

In de eerste helft noteerden we meer balbezit voor OHL. Toch waren de beste kansen voor onze Kemphanen, al waren ze niet van die orde dat ze superdreigend waren. Belangrijk was wel dat de organisatie achteraan er stond. Er werden nauwelijks kansen weggegeven.
Aan de rust stelde onze coach weer wat bij. OHL kwam nog amper aan het doel van Berke Özer. Er werd vlot gecombineerd en ook onze twaalfde man stuurde onze jongens naar voor. Op het uur was het dan eindelijk zo ver. Bryan Van Den Bogaert gaf de bal voor, Sava Petrov legde hem af voor zijn boezemvriend Kurt Abrahams en zo stond het 1-0. De Vlaams-Brabanders stelden alles in het werk om de score op gelijke hoogte te brengen, maar in elke gevaarlijke aanval zat wel een Kempische voet of been. Op het einde kwamen er nog vier minuten extra bij, maar met een extra verdediger (Kone ipv Abrahams) erbij hielden onze Kemphanen stand. 

KVC Westerlo: Berke Özer, Gilles Dewaele, Maxime Biset, Noël Soumah, Bryan Van Den Bogaert, Fabien Antunes, Lukas Van Eenoo, Guillaume De Schryver (79' Kader Keïta), Kurt Abrahams (90' Souleymane Kone), Christian Brüls (80' Ambroise Gboho), Sava Petrov

Doelpunt: 60' Kurt Abrahams (1-0)

Gele kaart: Fabien Antunes