Nieuws

10 weetjes over onze Kemphanen

1 augustus, 2019

- Wist je dat onze 2 nieuwe Turkse spelers, Berke Özer en Recep Gül, samen het "wij zijn van de Kempen" hebben ingestudeerd? Zo waren ze voorbereid om dit te kunnen zingen tijdens de fandag.

- Wist je dat vanaf dit seizoen, onze spelers met hun naam op het truitje gaan spelen?

- Wist je dat de trappen van het stadion, een nieuw likje verf hebben gekregen?

- Wist je dat de muren, achter de zit- en staanplaatsen, tegenwoordig ook de geel/blauwe kleuren uitstralen?

- Wist je dat de dug-out werd gemoderniseerd? De spelers en coaches zullen voortaan in lederen, verwarmde zetels kunnen plaatsnemen.

- Wist je dat Guillaume De Schryver de topschutter is geworden in de voorbereiding? Hij wist maar liefst zesmaal te scoren.

- Wist je trouwens dat er 9 verschillende spelers de weg naar het doel vonden in deze voorbereiding? Dat buiten De Schryver, ook Vaesen (4), Van Eenoo (3), Abrahams (3), Vetokele (2), Brüls (2), Gboho (2), Petrov (2) en Buyl (2) wisten te scoren.

- Wist je dat Kyan Vaesen eerst niet was opgenomen in de A-kern, maar door zijn goede voorbereiding, daar toch een plaats heeft in veroverd?

- Wist je dat Koen Van Langendonck zich net voor de officiële fotoshoot zwaar blesseerde aan zijn duim, en enkele weken out is. Dat hij desondanks zijn blessure, elke dag op het oefenveld te zien is, om zijn conditie te onderhouden. Dat hij bij regenweer een plastieken zak over zijn plaaster deed, zodat deze niet nat zou worden.

- Wist je dat Wouter Corstjens en Bryan Van Den Bogaert in het tussenseizoen papa zijn geworden? Dat Ambroise Gboho binnenkort ook voor de eerste keer vader wordt?