Nieuws

Uitbouw commerciële cel KVC Westerlo - samenwerking met Sesam Events

3 juni, 2019

KVC Westerlo is verheugd te kunnen melden dat ze vanaf heden een samenwerking aangaat met Sesam Events uit Westerlo, met als doel de commerciële werking van de club nieuw leven in te blazen. Als zaakvoerder van Sesam Events komt hierdoor oude bekende Jan Caers opnieuw in beeld. Jan was van 2009 tot 2016 Commercieel Manager bij onze club, en zal nu met zijn bedrijf commerciële ondersteuning bieden aan KVC Westerlo.

Sesam Events assisteert bedrijven bij de organisatie van hun corporate events, is Belgisch dealer van QuinQ Inflatables (opblaasbare tenten), én verstrekt professioneel advies inzake sportmarketing en sportsponsoring. Jan Caers zal met Sesam Events de commerciële cel van KVC Westerlo verder uitbouwen en in de eerste plaats de opstart van het nieuwe en ambitieuze project op vlak van sponsoring, publiciteit en business seats begeleiden.

Heeft u interesse in de commerciële mogelijkheden van KVC Westerlo? Neem dan zeker contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0479/600 990.