Nieuws

Cadeautjes voor alle supporters tijdens een warm kerstfeest!

19 december, 2018

Jingle bells…, jingle bells…, De kerstman is weer daar! En ook dit jaar brengt hij tal van cadeautjes voor onze supporters. KVC Westerlo is fier op haar supporters. Vorig week hebben ze nog eens bewezen hoe positief ze ondanks de achterstand onze A-kern kunnen aanmoedigen met nog een thuisdoelpunt tot gevolg. Als dank zal er een warm kerstfeest georganiseerd worden tijdens en na de wedstrijd tegen OH Leuven.

KVC Westerlo is fier op haar supporters. Tegen KV Mechelen leverden jullie een knalprestatie. Ondanks een achterstand leverde jullie positieve en onophoudelijke vocale steun voor een late eretreffer. Dit wordt enorm geapprecieerd. Als dank voorzien wij tijdens en na de wedstrijd tegen OH Leuven verschillende acties:

Ticketactie

Elke KVC Westerlosupporter kan in voorverkoop een ticket aankopen aan een verlaagd tarief voor vak G-K-L-M-N-J1-J2.+18 jaar: 5 euro

-18 jaar: gratis
+ 18 jaar: 5 euro 

Voor onze abonnees is er uiteraard een extraatje. Jullie onvoorwaardelijke steun wordt tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2018 beloond met een gratis ticket. Dit kan je verkrijgen op volgende manieren: 

 1. Online
  Wanneer jouw e-mailadres gekend is door onze Ticketing, zal je via mail één kortingscode ontvangen waarmee je online 1 gratis ticket kan aanvragen.
  Gewoon inloggen op ons online platform, een plaats naar keuze selecteren en in het betaalscherm de code ingeven. Het gratis ticket verschijnt vervolgens in je mailbox!

 2. In voorverkoop via ons secretariaat
  Op vertoon van je abonnement kan je t.e.m. donderdag 20 december – 20u00, tijdens de openingsuren van ons secretariaat, terecht voor de afhaling van 1 gratis ticket.

 3. Mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Wanneer jouw e-mailadres nog niet gekend is door onze Ticketing, maar je toch graag online het gratis ticket wil aanvragen, mag je vóór donderdag 20 december om 20.00u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van volgende info: Naam + geboortedatum. Wij bezorgen je vervolgens jouw logingegevens en kortingscode die je online kan ingeven.

After Match Party met happy hour

 • Na de wedstrijd verwelkomen we alle supporters in Café ’t Kuipje voor een afterparty.
 • Onze eigen stadionomroeper Steve zorgt tot in de vroege uurtjes voor muziek.
 • Tussen 22u15 en 23u00 kunnen alle supporters in Café ’t Kuipje genieten van een happy hour.
  Jawel, koop één drankje en krijg het tweede volledig gratis. Buiten zal het trouwens ook nog eens extra gezellig worden met een jeneverstand.
 • Niet te vergeten: om 23u00 worden onze PU15 en PU21 gehuldigd. Zij speelden beiden kampioen.
 • Ook mag je de volledige trainersstaf onder leiding van Bob Peeters rond 23u30 verwachten.

KVC Westerlo is klaar om ons team naar de overwinning te schreeuwen en nadien café ’t Kuipje te laten ontploffen. Jij toch ook? Niet twijfelen, kom gewoon langs.