Nieuws

3Action op KVC Westerlo

19 september, 2018

Vanaf heden kan je op KVC Westerlo een heel assortiment aan producten van 3Action kopen. Wil jij je sportprestaties wat verbeteren maar weet jij niet wat je net moet doen? Hier vind je wat informatie over de producten die bij ons aangeboden worden. 

3Action Hydration Tabs, bruistabletten om een verfrissende elektrolytendrank te maken.3Action Hydration tabs bestaan uit de 5 belangrijkste mineralen, die verloren gaan tijdens het zweten. Los 1 tablet op in 500 tot 750 ml water – naargelang uw smaak en u zal de ideale sportdrank hebben voor wanneer u gehydrateerd wilt blijven tijdens het sporten, zonder koolhydraten en calorieën in te nemen.

3Action Sport Drink is de ideale, isotone dorstlesser voor sporters die zoeken naar een complete sportdrank. Naast het leveren van extra energie zorgt 3Action Sports Drink voor een snelle aanlevering van de nodige mineralen en zouten die u verliest tijdens de prestatie. Verder bevat deze dorstlesser de speciale 3Action Antikramp-formule om verzuring en spiervermoeidheid te voorkomen. 3Action Sports Drink smaakt natuurlijk fris, kleeft niet en bevat weinig ‘zuur-makers’ waardoor het goed verteerbaar is en maagklachten voorkomt.

3Action Recovery Shake is een eiwitrijke sportdrink die speciaal ontwikkeld werd voor het leveren van optimale sportprestaties. Deze spieropbouwende shake verschaft u in één drank eiwitten, koolhydraten en mineralen. Het is de ideale krachtdrank voor een versnelde spieropbouw, de aanvulling van energiereserves en spierherstel na de inspanning. 3Action Recovery Shake bevat de speciale 3Action Antikramp-formule.

3Action Energy Gel is een energierijke geconcentreerde gel die snel de koolhydraattekorten aanvult tijdens fysieke inspanningen. De 3Action Energy Gel bevat 75% koolhydraten, is licht verteerbaar en bevat de speciale 3Action Antikramp-formule. Door combinatie van snelle, minder snelle en trage suikers draagt de Energy Gel bij tot een constante en gespreide energievoorziening.

3Action Energy Bar, een energierijke muesli / granenreep voor het aanvullen van koolhydraattekorten tijdens de inspanning of van de energiereserves voor het sporten.

3Action Carbofruit is een koolhydraatrijke vruchtenpasta voor extra energie tijdens de sportprestaties. Elke verpakking is voorzien van drie afzonderlijke porties waarvoor 3Action Carbofruit makkelijk te doseren is tijdens het sporten.