Nieuws

Een supportersbal samen met de A-kern zondag

23 april, 2018

Zondag is het alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Het was een jaar met ups en downs. Maar wij onthouden vooral de vele ups naar het einde toe. Om nog een laatste keer te knallen organiseert KVC Westerlo een groot supportersbal zondag na de wedstrijd.

Heb je nog een extra reden nodig om zondag 29 april naar ’t Kuipje te komen? Ten eerste de Kemphanen spelen hun laatste wedstrijd om 16.00 uur tegen AFC Tubize. Indien ze die wedstrijd niet verliezen, breken ze het seizoensrecord van meeste wedstrijden zonder nederlaag. Momenteel staat geel blauw gelijk met Cercle Brugge op 12 speeldagen.

Ten tweede: Wij vieren zeker feest! KVC Westerlo organiseert een groot slotfeest vlak na de wedstrijd. Na het fluitsignaal gaan de muziekboxen open. Begeef je dan snel naar de Westkantine. Onze eigen stadionomroeper zorgt voor de beste muziek om helemaal los op te gaan. Doe zeker je dansbenen aan, want het belooft geweldig te worden. Om 18.30 uur worden alle spelers gehuldigd. Enkele spelers en trainers hebben ook nog een belangrijke boodschap voor jullie. En als kers op de taart verkiezen we de ‘Kemphaan van het seizoen’. Hiervoor kan je nog stemmen tot en met woensdag 25 april. (https://www.kvcwesterlo.be/kemphaan-van-het-seizoen) Tot in de late uurtjes zal er gevierd worden. 

Sluit samen met de spelers van de A-kern het seizoen met dit supportersbal af! Jij komt toch ook?