Nieuws

Een beloning voor onze supporters

12 maart, 2018

Na een moeilijk seizoen met vele ‘net niet’ momenten en de nodige pech begint KVC Westerlo binnenkort aan de Play Downs. Een gevecht op leven en dood, 6 zinderende finales tegen Union, Roeselare en Tubize met maar één doel voor ogen, het behoud in de Proximus League! Onze Kemphanen hebben de voorbije weken bewezen dat er terug een ploeg op het veld staat. Met 7 opeenvolgende wedstrijden zonder verlies lijken Bob Peeters en zijn spelers meer dan ooit klaar om de strijd aan te gaan. Een strijd die we niet mogen verliezen, maar hiervoor hebben we ook jullie nodig, onze trouwste fans! 

Wekelijks hebben jullie er al gestaan. Elke thuiswedstrijd opnieuw moedigen jullie onze Kemphanen aan. Samen met jullie willen we zo snel mogelijk zeker zijn van het behoud.

Onze club plant dan ook verschillende ticketacties tijdens de Play Downs. Het stadion moet 3x goed gevuld zijn om onze Kemphanen naar de overwinning te schreeuwen!

Bij de eerste thuiswedstrijd tegen Union starten we onder meer met een +1 actie:

Elke betalende abonnee kan voor de wedstrijd tegen Union één gratis ticket verkrijgen en dit op volgende manieren:

  1. Online

Wanneer jouw e-mailadres gekend is door onze ticketing, zal je via mail één kortingscode ontvangen waarmee je online 1 gratis ticket kan aanvragen.

Gewoon inloggen op ons online platform, een plaats naar keuze selecteren en in het betaalscherm de code ingeven. Het gratis ticket verschijnt vervolgens in je mailbox!

  1. In voorverkoop via ons secretariaat

Op vertoon van je abonnement kan je t.e.m. vrijdag 23/03 – 12u terecht op ons secretariaat voor de afhaling van 1 gratis ticket.

  1. Mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer jouw e-mailadres nog niet gekend is door onze ticketing, maar je toch graag online het gratis ticket wil aanvragen, mag je vóór donderdag 22 maart om 20.00u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met volgende informatie:

  • Naam + geboortedatum abonnee

Wij bezorgen je vervolgens jouw logingegevens en kortingscode die je online kan ingeven.

Op de zittribunes kunnen we niet garanderen dat je als abonnee een ticket vlak naast jouw zitplaats kan bemachtigen. Onze ticketdienst zal er echter alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst
te zijn.

1+1 actie voor niet-abonnees

Ook al onze andere trouwe supporters willen we graag belonen en bedanken voor hun steun in de vaak moeilijke tijden. Bij aankoop van één ticket krijgen jullie het tweede gratis. Helaas is dit niet mogelijk via de online verkoop, dus voor deze actie dienen jullie in voorverkoop langs te komen tijdens de openingsuren van het secretariaat. Dit kan t.e.m. vrijdag 23 maart om 12.00u.


Supporters, wij rekenen op jullie steun! EN ALLEMAAL SAMEN naar het behoud!

THE ONLY WAY IS UP!