Nieuws

Fremantlemedia zoekt Kemphanen

23 februari, 2018

Ben jij een echte Westerlo-supporter met een liefde voor muziek? Zing jij elk supporterslied met volle borst mee? Wie weet maak jij dan binnenkort wel je televisiedebuut. Schrijf je nu in voor een gloednieuw televisieprogramma. 

Beste supporters

Voor een nieuw televisieprogramma is Fremantlemedia op zoek naar supporters van een voetbalclub die graag zingen! Met behulp van een professionele coach in een opnamestudio krijgen jullie de kans om dé plaat van jullie leven op te nemen. Een supporterslied voor de club. Dit programma is dus absoluut geen wedstrijd.  We zijn op zoek  naar de boeiende verhalen achter het nummer dat jullie willen opnemen. Dit nummer is een cover, een lied dat al bestaat. Als klap op de vuurpijl krijgen jullie de vinylplaat met hoes mee naar huis. Zo kunnen jullie die persoonlijk overhandigen op het veld.

Voor alle duidelijkheid: het verhaal, de passie, de anekdotes over de club zijn net zo belangrijk (of al dan niet belangrijker) dan jullie zangkunsten. Waarom supporteren jullie voor deze club? Hoe lang al? In goede en slechte tijden staan jullie naast dat veld, elke keer opnieuw? Dit willen wij allemaal te weten komen. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en trommel vrienden op om samen met ons dit avontuur aan te gaan.

Inschrijven mag je doen als individu of groep door te mailen voor dinsdag 27 februari naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vermeld zeker:

  • Je contactgegevens: naam – telefoonnummer –  (in groep: alle namen) – adres
  • Welk nummer wil je opnemen in onze studio en waarom? Wat is precies de link van dit nummer met de club. (Een bekend nummer lijkt ons zeker net zo tof!)
  • Heb je al muzikale ervaring? Zo ja, welke?

We zijn alvast benieuwd naar al jullie verhalen.