Nieuws

Beleef een matchdag als een echte vip en volg de wedstrijd met je vrienden vlak naast het veld!

1 september, 2017

Sinds dit jaar spelen de Kemphanen in de Proximus League. Op de fandag stond Proximus al met heel wat animatie te pronken, maar nu is er meer. Op zondag 15 oktober speelt KVC Westerlo tegen Beerschot Wilrijk. Proximus zal dan ook aanwezig. Heb jij altijd al eens de wedstrijd willen bijwonen vanaf de zijlijn? Maak dan nu kans op een VIP experience voor jou en drie vrienden. 

De Proximus League is volop aan de gang en belooft al weer heel spannend te worden, met tal van clubs die kans maken op promotie. Wil jij KVC Westerlo wel eens op een unieke manier aanmoedigen? Proximus geeft een VIP beleving weg voor vier personen waarbij je plaats zal nemen aan de rand van het veld in een speciale Proximus zetel. Natuurlijk mag het bier, de chips en de popcorn daarbij niet ontbreken! Als een echte VIP kan je voor de match bovendien genieten van een maaltijd in CLUB 1000 én mag je ook de aftrap geven! Beter kan het niet worden toch? 

Op zondag 15 oktober komt Proximus bij ons langs. 

Denk jij: 'Dit is iets voor mij!'. Surf dan nu naar http://www.proximus-sports.be/nl/artikel/1790222/beleef-de-proximus-league-als-vip

De wedstrijd loopt van vrijdag 1 september 2017 tot en met dinsdag 12 september 2017. 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Proximus zal heel de namiddag aanwezig zijn met geweldige andere actie en prijzen. Voor ieder zal er wat wils zijn.