Nieuws

Günther Peeters aangesteld als nieuwe commercieel manager

16 juli, 2017

KVC Westerlo heeft met Günther Peeters een nieuwe commercieel manager aangesteld. De 47-jarige Peeters zal parttime en op zelfstandige basis de commerciële belangen van de club behartigen. “De beleving voor onze partners moet weer de hoogte in”, aldus de ervaren ondernemer.

Günther Peeters is bij KVC Westerlo vooral gekend als zaakvoerder van evenementen- en communicatiebureau GPEC, dat ook verantwoordelijk is voor de uitgave van het clubmagazine ‘De Kemphaan’. “Zo’n 8 jaar geleden kwam ik in contact met KVC Westerlo dankzij het toenmalige magazine FootLive. De liefde voor de club is van daaruit eigenlijk altijd gegroeid”, vertelt Peeters. Met een verleden bij ATV, Roularta en Corelio Publishing heeft hij al een mooie carrière opgebouwd. “Ik ben zelf een ondernemer dus ik weet wat het is om te investeren, toch belangrijk als je aan tafel zit met zaakvoerders van andere firma’s”, gaat hij verder.

Hij zal dus vanuit zijn eigen onderneming parttime de commerciële aspecten van KVC Westerlo gaan leiden. “KVC Westerlo is een kleine club, dat moeten we niet onder stoelen of banken steken. Maar deze club heeft bepaalde karakteristieken die interessant zijn voor ondernemers, iedereen staat kort bij elkaar en er heerst een zeer familiale sfeer. Allemaal voordelen om je netwerk uit te breiden. Het zijn die kwaliteiten die we moeten uitspelen om firma’s te overtuigen dat het in hun voordeel is om toe te treden tot het business netwerk van KVC Westerlo. Belangrijk daarbij is ook om de beleving voor onze partners opnieuw te verhogen. Firma’s die na de degradatie nog steeds partner zijn van de club hebben echte clubliefde. Die mensen moeten we dus 'soigneren'”, sluit Peeters af.

Günther Peeters vervangt Bart Van Beylen, die de club eind juni verliet.