Nieuws

Voorbeschouwing KFC Houtvenne - KVC Westerlo

12 juli, 2017

Na twee weken uitsluitend trainen pikken de Kemphanen de draad van de oefenwedstrijden weer op. De jaarlijks weerkerende voorbereidingswedstrijd op het veld van KFC Houtvenne start vanavond om 19.30u. Opnieuw de eerste kans voor de fans om enkele nieuwe spelers aan het werk te zien.

KFC Houtvenne startte vorig seizoen na het nieuwe competitieformat in de derde amateurreeks. De club eindigde op een zevende plek in de buik van het klassement met 44 punten uit 30 wedstrijden. Trainer van het A-elftal is nog steeds Geert Van Dessel. Ex-Kemphaan Glenn Van Asten blijft de draaischijf op het middenveld van de groen-roden. Stef Vervoort maakte dit seizoen de overstap van Oosterzonen naar Houtvenne. Ook hij heeft een verleden in 't Kuipje. Ook clubicoon Bart Deelkens, 12 seizoenen onder de lat bij KVC Westerlo, staat er nog steeds tussen de palen.

Sinds de wedstrijd in Beringen tegen Koersel mochten de Kemphanen met Konstantinos Rougkalas en Ismail H'Maidat nog twee nieuwe spelers verwelkomen. Junior Oto'o speelde toen al mee, maar ondertussen ligt ook hij vast onder contract. Ook voor Andy Lokando zal het een eerste kennismaking worden met de fans van KVC Westerlo. Hij is hersteld van zijn blessure. Benji De Ceulaer zal vanavond nog niet aantreden. De Genkenaar voert stilaan het trainingsritme op, maar hij mag deze week nog geen wedstrijden spelen. Tester Osah krijgt een nieuwe kans om zich te bewijzen. Daarnaast zullen ook Camara en Durwael een eerste keer getest worden in een wedstrijd. Met Macario Hing-Glover zit ook een vierde tester in de wedstrijdkern. Hij werd gevormd bij het Amerikaanse Duke University. Je kan de wedstrijd live volgen op Twitter via de hashtag #houwes.

SELECTIE

Doelmannen: Van Hout, Verbist, Van Langendonck

Verdedigers: Corstjens, Jaeken, Alessandro, Christensen, Vangeel, Oto'o, Rougkalas, Durwael

Middenvelders: H'Maidat, Annys, Heymans, Goor, Lokando, Rommens, Camara, Osah

Aanvallers: Bertjens, Naessens, Vaesen, Peffer, Hing-Glover

 ADRES   Harmoniestraat 13, Herselt 
 TICKETPRIJS   € 10