Nieuws

Manager Wynants spreekt in 'De Kemphaan' over de toekomst van de club

17 mei, 2017

Algemeen manager Herman Wynants spreekt in het laatste nummer van het clubmagazine over de toekomst van de club. Hij spreekt onder meer over de plannen en de ambities voor 1B, de overname door externe investeerders en de te verwachten transfers. Het laatste nummer van dit seizoen wordt volgende week uitgegeven.

Herman Wynants vertelt onder andere dat een nakende deal met een investeerder is afgesprongen na de degradatie in maart, maar dat er nog steeds gesprekken zijn met andere geĆÆnteresseerden. Deze gesprekken moeten zo snel mogelijk gefinaliseerd worden met het oog op volgend seizoen. De ambitie is om meteen te promoveren naar 1A, maar Wynants geeft toe dat dat niet makkelijk zal worden. 

KVC Westerlo zal de transfermarkt verder afspeuren op zoek naar Belgische spelers, waarbij hij een mix wil creƫren tussen ervaring en jong talent. De recente transfers van Corstjens en Jaeken passen perfect in dat plaatje. Tegen begin juni zouden er al een vijftal spelers moeten toegevoegd worden aan de kern. Wynants geeft ook toe dat het momenteel financieel niet haalbaar is om Hyland en Heylen langer aan de club te binden.

Het hele interview kan je binnenkort lezen in 'De Kemphaan', met ook nog een seizoens- en spelersoverzicht van het afgelopen jaar. Niet te missen dus!