Nieuws

Communicantjes in 't Kuipje

30 maart, 2017

Communiefeest, communiekledij, communiecadeaus,… Voor de studentjes uit het 2e en 6e leerjaar is het bijna zover. In de komende weken ontvangen de meeste onder hen hun communie. Voor het nemen van de communiefoto’s biedt KVC Westerlo haar stadion aan als locatie.

Is je kind grote fan van KVC Westerlo of van voetbal in het algemeen? Volg dan het voorbeeld van andere jonge fans en kom langs in ’t Kuipje voor je communiefoto’s. Iedereen kan zich tijdens de openingsuren gewoon aanmelden op het secretariaat, waarna je toegang zal verleend worden tot het stadion. Je mag voor deze gelegenheid zelfs speciaal op het terrein!

Voor je communiecadeaus kan je passeren in onze fanshop. Na een bezoek aan het stadion voor de foto’s kan je meteen door naar de fanshop, opnieuw na aanmelding op het secretariaat.

Ben je niet meer op zoek naar foto’s, maar wel naar een cadeau? Onze fanshop is tot eind april ook geopend op donderdag van 19.00u tot 20.00u. Je kan er momenteel genieten van eindeseizoenskortingen:

Wedstrijdshirts & keepershirts   € 45 (i.p.v. € 70) 
 Alle andere Saller-producten  - 20% korting