Nieuws

't Kuipje in vuur en vlam tegen KRC Genk

6 maart, 2017

Zondag moet KVC Westerlo doen waar het al even op wacht: de redding afdwingen om ook volgend seizoen in Eerste Klasse te spelen. De club wil alvast al haar fans mobiliseren om ’t Kuipje te laten spetteren en de spelers een duw in de rug te geven om KRC Genk te verslaan. Samen met en voor onze abonnees organiseren we een speciale actie: twee gratis tickets per abonnee en ‘Happy Hour’.

TWEE GRATIS TICKETS PER ABONNEE

Om het stadion vol te laten lopen wil de club een beroep doen op haar trouwste fans die al het hele jaar Kemphaan zijn en ons al het hele jaar steunen. Om ’t Kuipje volledig te vullen willen we dan ook een beroep op hen doen om de belangrijke boodschap te verkondigen en alle vrienden mee te brengen. Elke abonnee kan namelijk twee gratis tickets ophalen. Hoe doe je dit?

  • Via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, je ontvangt de e-tickets in je mailbox (t.e.m. donderdag 20.00u)
  • Afhalen op het secretariaat (t.e.m. vrijdag 17.00u)

In de zittribunes is het niet mogelijk om elke extra fan naast de plaats van de abonnee te voorzien. We doen echter ons best om iedereen zo dicht mogelijk in de buurt te plaatsen. Indien dit niet meer mogelijk is worden er plaatsen voorzien in vak J1 of G. Gelieve je voorkeur voor één van beide vakken door te geven bij de bestelling.

HAPPY HOUR

Een vol stadion alleen is echter niet voldoende. We willen onze spelers het gevoel geven dat ze in een echte geel-blauwe heksenketel de match aanvatten. Hoe neem je hieraan deel?

  • Kom vroeg naar het stadion, van 13.00u tot 14.00u is het ‘Happy Hour’ in de Westkantine en de kantine aan vak G, al tijdens de opwarming willen onze spelers jullie steun voelen
  • Haal alle geel-blauwe materialen uit je kast en breng ze mee naar het stadion (je kan nog langs de fanshop op donderdagavond of voor de wedstrijd als er iets ontbreekt in je Westel-collectie)
  • Enkele sfeeracties zullen ’t Kuipje in geel en blauw kleuren tijdens de opkomst van de spelers

Het doel van zondag is klaar en duidelijk. We willen absoluut nog een jaar in Eerste Klasse spelen en dat willen we liefst afdwingen met een overwinning tegen KRC Genk. Wij kunnen er alles aan doen om een TOP sfeer te creëren. Onze spelers zullen ook het beste van zichzelf geven!

En Allemaal Samen. Tot zondag.