Nieuws

Aangepaste kalender Proximus League

16 oktober, 2018

Naar aanleiding van het uitstel van speeldag 10 van de Proximus League afgelopen weekend, heeft de kalendercommissie enkele verschuivingen moeten doorvoeren m.b.t. speeldagen 10 en 13. Hieronder vinden jullie de aangepaste kalender:

Alle wedstrijden in de Proximus League dit weekend afgelast

11 oktober, 2018

In overleg met de kalendermanager en mits totaal akkoord van de KBVB beslist de Pro League om de eerstkomende speeldag (speeldag 10) van de Proximus League uit te stellen. De aangepaste kalender zal zodra mogelijk meegedeeld worden.

Voorbeschouwing Union Saint Gilloise - KVC Westerlo

5 oktober, 2018

Zondagmiddag trekken de Kemphanen naar het vernieuwde Joseph Mariƫn stadion. De trofee van dit duel? De leidersplaats in 1B. De Kemphanen op kop, laten we daar met zijn allen voor strijden. De eerste bal rolt om 16 uur.

Secretariaat uitzonderlijk gesloten

5 oktober, 2018

Het secretariaat zal maandag en dinsdag 8 en 9 oktober 2018 uitzonderlijk gesloten zijn. Woensdag 10 oktober is het loket terug open. 

KVC Westerlo viert Werelddierendag in samenwerking met Unco Jerry

3 oktober, 2018

4 oktober is het Werelddierendag. De perfecte moment om jouw geliefde huisdier eens extra in de watten te leggen. Helaas heeft niet elke viervoeter een warme thuis. Naast 't Kuipje is het dierenasiel Unco Jerry gelegen. In samenwerking met KVC…

Voorbeschouwing KVC Westerlo - Beerschot Wilrijk

28 september, 2018

Op naar een zesde draw op rij tegen Beerschot Wilrijk? Nee, wij willen meer! De volledige drie punten. Zaterdag krijgen we Beerschot Wilrijk op bezoek. En onze Kemphanen zullen alle Ratten met huid en haar opeten. Aftrap om 17 uur.

Match preview met Bob Peeters

28 september, 2018

Zeven wedstrijden ver in de competitie zien we onze Kemphanen stralen bovenaan in het klassement. Ondertussen hebben we nu al tegen elke tegenstander een wedstrijd gespeeld. Helpt het nu net wel of niet om de tegenstander al wat te kennen?…

3Action op KVC Westerlo

19 september, 2018

Vanaf heden kan je op KVC Westerlo een heel assortiment aan producten van 3Action kopen. Wil jij je sportprestaties wat verbeteren maar weet jij niet wat je net moet doen? Hier vind je wat informatie over de producten die bij…