Nieuws

Sluitingsdagen secretariaat

23 mei, 2017

Wegens de feestdagen zal het secretariaat gesloten zijn op donderdag 25/5, vrijdag 26/5 en maandag 5/6. Abonnementen kunnen nog steeds online aangekocht worden via https://westerlo.tickethour.be/l2024. Vanaf juni zal het secretariaat op donderdag terug open zijn tot 20.00 uur. 

Start abonnementencampagne: tot wel 20% korting

17 mei, 2017

Eén week na de beslissing van het BAS en enkele dagen na de eerste transfers kan KVC Westerlo eindelijk starten met de verkoop van abonnementen voor het seizoen 2017-2018. Onze trouwste fans steunden ons ook in moeilijke tijden en dat…

Daems kondigt afscheid aan van professioneel voetbal

11 mei, 2017

Filip Daems kondigde vanmorgen zijn afscheid van het professionele voetbal aan. KVC Westerlo wordt dus de laatste club op het conto van de 38-jarige verdediger, die een rijkgevulde carrière achter de rug heeft.

Kemphanen degraderen definitief naar 1B

10 mei, 2017

De beslissing is gevallen in het licentiedossier van Royal Excel Mouscron. De Henegouwers verkregen hun licentie via het BAS waardoor KVC Westerlo definitief naar 1B zakt.

Geweldig seizoenseinde voor onze beloften

9 mei, 2017

Gisteren speelden onze beloften hun laatste wedstrijd van het seizoen. Ze sloten het seizoen in Westerlo af met een prachtige 3-2 zege tegen Waasland-Beveren.

5e editie Michiel Nys Cup wederom succesvol

9 mei, 2017

De Westelse G-voetbalwerking beleefde afgelopen weekend opnieuw haar jaarlijks hoogtepunt. Zondagvoor- en namiddag boden de Westelse terreinen aan meer dan 500 G-voetballers met een verstandelijke handicap voor het vijfde jaar op rij een onvergetelijke ervaring. Ook de tweede editie van…

Laatste opening fanshop voor dit seizoen

4 mei, 2017

De fanshop zal vanavond voor de laatste keer geopend zijn voor dit seizoen. Communicantjes die nog op zoek zijn naar cadeaus of fans die willen genieten van de kortingstarieven kunnen er terecht van 19.00u tot 20.00u.

Kemphanen kiezen 'Profvoetballer van het Jaar'

4 mei, 2017

Vandaag kwam Het Nieuwsblad al vroeg langs op de club voor de jaarlijkse stemming van de 'Profvoetballer van het Jaar'. Deze trofee wordt na elk voetbalseizoen uitgereikt aan de beste voetballer in de Belgische competitie, verkozen door alle spelers uit…

KV Mechelen - KVC Westerlo 1-4

4 mei, 2017

De Kemphanen wonnen gisteren overtuigend hun oefenwedstrijd tegen een jeugdig KV Mechelen met 1-4. Rommens, Annys en Henkens zorgden voor de goals.