Welkom Luka

KVC Westerlo versterkt het komende seizoen zijn defensie met Luka Vuskovic. De rijzige Kroatische verdediger geldt als één van de grootste talenten van zijn land en ondertekent een verbintenis voor één seizoen in de Kempen. “We zijn blij om een speler met zulk potentieel te kunnen verwelkomen”, klinkt het trots bij Wim Van Hove.

Amper 17 is hij, maar toch wist Luka Vuskovic al aardig wat zaken op zijn (nog jonge) voetbalpalmares te plaatsen. Bij Hajduk Split kroonde hij zich in zijn debuutjaar bij de hoofdmacht niet enkel tot jongste doelpuntenmaker uit de clubgeschiedenis, hij won er prompt ook mee de beker.

Aan dat succesverhaal, wil de Kroatisch jeugdinternational nu bij KVC Westerlo een extra hoofdstuk schrijven. Het komende seizoen zal de 1m93 lange Kroatische verdediger dan ook mee het slot op de deur moeten gaan vormen in ’t Kuipje. Daarin zal Vuskovic aantreden met het rugnummer 44.

“Met de komst van Vuskovic onderstrepen we onze goede werking als club, die in het verleden al toonde een uitstekend ontwikkelingsplatform te zijn voor jonge talenten. Samen met onze voltallige entourage en staff kijken we er naar uit om mee een belangrijke rol te gaan spelen in de verdere doorgroei van zijn nu al veelbelovende carrière.”