Drie sterren-label voor Football & Social Responsibility op zak

De communitywerking van KVC Westerlo zag zijn uitstekende inzet en mooi opgezette sociaal-sportieve projecten beloond worden met een drie sterren-label van de Pro League.

Met dit prestigieuze label bekroond de Pro League de kwaliteitsvolle communitywerking van de Belgische profclubs, die via hun acties een duidelijk maatschappelijk engagement uitspreken én tonen met de lokale samenleving en instanties.

Met de toekenning van het drie sterrenlabel, mag onze club zich trots tot de betere leerlingen van de klas rekenen.

Als Kempische familieclub werken wij er dagelijks dan ook hard aan om een positieve bijdrage te leveren op maatschappelijk gebied aan onze lokale samenleving, met jaarlijks een duidelijk FSR-plan en -programma dat verder gaat dan de basisnormen van de Pro League.

Met de toegewezen middelen, hopen en willen we als club ook de komende jaren ons steentje blijven bijdragen als motor van een duurzaam en maatschappelijk engagement met alle belanghebbenden op en rondom onze club.

Samen met de Pro League en onze partners zijn we dan ook continu in overleg om als club nog beter aan de slag te gaan met onze duurzame samenwerkingen en betekenisvolle projecten.

Meer info over het label kan je terugvinden op de website van de Pro League.