Finaletoernooi Younited Belgium

Een prachtig seizoen kent zijn einde : Younited Westel sluit seizoen af op jaarlijkse finaletoernooi

Younited Westel  nam op donderdag 13 juni deel aan het finaletoernooi van Younited Belgium. De locatie? Het Proximus Basecamp, het prestigieuze trainingscentrum van de Red Devils en Red Flames!

Dit seizoen was een avontuur, rijk aan emoties voor onze ploeg: De spelers deelden momenten van vreugde, en dan vooral tijdens overwinningen, waar de adrenaline van het veld zich mengde met menselijke warmte. Elke wedstrijd was een kans voor onze spelers om hun passie en veerkracht te tonen. Zelfs bij een nederlaag werd het team nooit ontmoedigd, integendeel, elke tegenslag maakte hen vastberadener. Zo werden ze stap voor stap sterker.

Dit finaletoernooi is het einde van een uitzonderlijk seizoen: 51 Younited teams schitterden in 1188 activiteiten, waar de energie en inzet buitengewoon waren. En dat is niet alles: 1.632 deelnemers, waaronder 1.295 mannen en 337 vrouwen, toonden hun passie voor voetbal en teamspirit.

Achttien Pro League clubs hebben momenteel een Younited team en drie van deze clubs hielpen ons om dit seizoen een toernooi bij hen te organiseren. Op en naast het veld was elk moment van het seizoen een feest van inclusie en van vriendschap.